Diensten

Zorg en WMO – vervoer

Al vele jaren verzorgen wij het vervoer voor gemeenten en instellingen. Onze ervaren
chauffeurs verzorgen jouw vervoer met grote inzet en verantwoordelijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van mensen met een beperking, maar ook school -  kinderen.
Ook wanneer het even wat minder gaat met de mensen van deze doelgroep geven wij
extra aandacht en zijn geduldig om de cliënt toch op een goede en veilige manier op zijn
bestemming te brengen. Ook voor het vervoer naar de buitenschoolse opvang en
dagbesteding ben je bij ons aan het juiste adres..

Dagje weg of een uitje? (Groepsvervoer)

Wil je uit eten gaan? Wil je graag met familie of vrienden een dag op stap ? Is er een feestje of festival? Zin in een toeristisch tochtje maken door de regio? Wil je onbezorgd een drankje kunnen drinken tijdens je uitje? De chauffeur van Bodetax haalt je op en zorgt voor een gezellige rit naar de locatie en
hij/zij brengt je op de afgesproken plaats en tijd weer veilig thuis. Tip: Reserveer tijdig.

Luchthavenvervoer

Je gaat met het vliegtuig op vakantie. Je gaat met familie of vrienden of wellicht alléén. Wij halen je thuis op, wij zetten de koffers via de lift in de taxi bus en je kunt ontspannen gaan genieten van een vakantie die begint bij jouw voordeur. Wij brengen je naar de juiste vertrekhal en de bagage wordt voor jou uitgeladen. De vliegreis kan beginnen. Desgewenst halen wij je ook weer op bij de luchthaven. Tip: Reserveer tijdig.

Ziekenhuisvervoer

 Bodetax beschikt over goed uitgeruste voertuigen om je naar een ziekenhuis te vervoeren en weer terug naar huis te brengen. Als je rolstoel gebonden bent helpen wij je met jouw rolstoel in de taxi bus. Tip: Reserveer tijdig. 

Werknemersvervoer

Bodetax beschikt over ruime taxibussen waarbij wij groepen tot 22 personen in één keer kunnen vervoeren van huis naar werk en andersom. Ook vervoeren wij statushouders / vluchtelingen. Dit doen wij in opdracht van omliggende  gemeenten Voordelig en duurzaam. Tip: Reserveer tijdig.

Nostalgie-rit

Samen met Bodetax uw dierbare herinneringen ophalen en herbeleven in de vertrouwde omgeving waar u geboren en getogen bent. We rijden met u door onze bekende streek en dorpen waar u opge- groeid  bent of gewoond hebt. We rijden langs de oude school en de kruidenier. In overleg met u gaan we een route bepalen en stoppen we op alle plekken die u wilt. De chauffeur is uw begeleider. Familie en vrienden mag u meenemen. Wij verzorgen desgewenst een  lunch ergens onderweg. Wij halen u op en brengen u weer thuis. Bel ons als u meer wilt weten.